Sælg din bil hurtigt

 

Sælg din bil hurtigt og køb den tilbage når du er klar

 

Sælg din bil på kontrakt for en kontantudbetaling

Står du i en situation, hvor du mangler kontanter ved hånden? Sælg din bil til Pant i Biler. Ved indlevering af din bil kvitterer vi med en udbetalingskontrakt. Processen er nem, hurtig og sikker, og du har pengene på din konto inden for 24 timer.

Alt du skal gøre er at indsende en ansøgning med billeder og informationer om bilen, via ansøgningsformularen her på hjemmesiden.

Når du har indsendt din ansøgning, sørger vores bilekspert for at kigge din ansøgning igennem, og du vil herefter modtage et forhåndstilbud. Vores udbetalingstilbud ligger på maksimum 50 % af bilens værdi.
Inden aftalen kan komme på plads skal bilen forbi til tjek hos vores kontor i Skovlund eller Kolding. Klarer din bil synet betaler Pant I Bil regningen, bliver bilen kasseret skal du selv stå for den.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer din bil og giver dig et udbetalings-tilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
LEJE AF BIL

Du har nu lejet bilen igen, og kan køre videre.

5
RETURNERING

Kontraktbeløb tilbagebetales og bilen overdrages igen.

Sælg din bil til Pant I Bil og lej den indtil du er klar til at købe den tilbage

Bliver din bil godkendt laver vi en kontrakt på, at Pant i Biler køber din bil, samt en kontrakt på at du kan købe den tilbage. Herefter omregistrerer vi din bil til en udlejningsbil, så du via en udlejningskontrakt stadigvæk kan køre rundt i bilen.

Når din lejeperiode er over, køber du bilen tilbage og Pant I Biler sørger for at bilen bliver registreret tilbage til dig.

Er du interesseret kan du kontakte os via kontaktformularen neden for.

TRYK HER FOR ANSØGNING

Det er gratis og uforpligtende at ansøge