Vurdering af brugt bil

 

Få vurdering af bil og sælg den på udbetalingskontrakt

 

Sådan foregår vurderingen af din bil

Har du en brugt bil, du ønsker at få vurderet med henblik på at ”sælge” den? Hos Pant I Biler laver vi køb med tilbagekøb, og tilbyder en gratis vurdering af din bil samt et efterfølgende udbetalingstilbud, baseret på din bils værdi.

Alt du skal gøre er at indsende en ansøgning her på hjemmesiden, med billeder og informationer om bilen, der kan bruges til vurderingen af bilen.

Efter du har indsendt ansøgningen vil den blive gennemgået af vores bilekspert, der på baggrund heraf giver et forhåndstilbud. Du kan højst få udbetalt 50 % af bilens værdi. Derefter skal din bil forbi vores kontor i Skovlunde eller Kolding til gennemgang, og du vil herefter modtage et præcist tilbud. Før tilbuddet kan accepteres skal bilen til syn. Godkendes bilen betaler Pant I Biler regningen, bliver den kasseret skal du selv betale for synet af bilen.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer din bil og giver dig et udbetalings-tilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
LEJE AF BIL

Du har nu lejet bilen igen, og kan køre videre.

5
RETURNERING

Kontraktbeløb tilbagebetales og bilen overdrages igen.

Godkendt vurdering af bil

Hvis din bil er blevet godkendt laver vi en kontrakt på, at Pant I Biler køber bilen, og at du efterfølgende kan købe den tilbage. Herudover sørger vi for, at bilen bliver omregistreret til udlejningsbil, så du kan leje bilen af os og fortsat har mulighed for at køre i bilen.

Er du interesseret i en vurdering af din brugte bil, så du kan finde ud af, hvad du kan få for din bil? Alt du skal gøre er at indsende en ansøgning. Tryk på knappen nedenfor, for at komme videre til formularen.

TRYK HER FOR ANSØGNING

Det er gratis og uforpligtende at ansøge