Om os: At sælge din bil for pant

Hvem er vi og hvad kan vi gøre for dig?

Hos Pant i Biler kan du sælge din bil og få pant i den

De fleste af os kører til dagligt rundt i en bil, som har en hel del værdi. Desværre har det ikke tidligere været muligt at gøre brug af den værdi, hvis man stod i en situation, hvor man manglede likviditet.

Hos Pantibiler.dk havde vi en idé om at gøre det muligt at gøre brug af friværdien i bilen ved at ”sælge” bilen mod at få nogle kontanter i en kortere periode.

Sådan fik vi idéen til pant for biler

Det hele startede med, at vi ville finde en løsning på de økonomiske udfordringer, alle kan havne i. Det kan til tider være svært at skaffe kontanter grundet den økonomiske situation, vi kan befinde os i. Vores iagttagelser i eget netværk viste, at mange har svært ved at skaffe penge, når de står og mangler dem, til både de store såvel som de små ting i livet – f.eks. ubetalte regninger.

Det kan samtidig – af forskellige årsager – være svært at låne penge i banken og ikke mindst gennemskue dyre kviklån, hvor konsekvenserne kan være omfattende: Høje renter og registrering i RKI. Pant i Biler gør det muligt for alle at ”sælge” deres bil til en kontant udbetaling, uanset om de er registreret i RKI eller lignende registre.

Hos Pant i Biler lægger vi vægt på, at sikkerheden er i orden, og at forholdet mellem kunden og os er overskueligt og gennemsigtigt. Hvis du har nogen spørgsmål eller er i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte os.

Læs mere her, om hvordan Pant i Biler fungerer rent praktisk her.

TRYK HER FOR ANSØGNING

Gratis og uforpligtende at ansøge