Alternativ til lån i bil

Få en kontantudbetaling for din bil – nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt alternativ til lån i bil

Er du på udkig efter en hurtig og nem måde at udnytte friværdien i din bil på? Hos Pant I Biler kan du, som alternativ til et lån, få en kontantudbetaling for din bil, uanset om du er registreret i RKI eller lignende. Du må dog ikke allerede have gæld i bilen.

Hvilket beløb du kan få udbetalt for bilen vurderes i første omgang ud fra din ansøgning, men du kan maksimum få udbetalt 50 % af bilens værdi.

Det endelige udbetalingstilbud vurderes efter ansøgningen er blevet godkendt, og bilen har været til gennemgang ved vores kontor i enten Skovlunde eller Kolding. For at udbetalingskontrakten kan blive accepteret skal bilen klare et syn. Klarer bilen synet står Pant I Bil for regningen. Dumper den synet skal du selv stå for regningen.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer din bil og giver dig et udbetalings-tilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
LEJE AF BIL

Du har nu lejet bilen igen, og kan køre videre.

5
RETURNERING

Kontraktbeløb tilbagebetales og bilen overdrages igen.

Når den gratis bilvurdering og tilbuddet er på plads

Når alt er på plads og godkendt, udarbejder vi en kontrakt på, at Pant i Biler køber din bil, samt en kontrakt på, at du køber den tilbage efter end løbetid. Ved kontraktens udløb betales det aftalte beløb tilbage, og du får bilen retur.

Ved indgåelse af kontrakt omregistreres bilen til Pant I Biler som udlejningsbil, og der laves en udlejningskontrakt, så du forsat kan køre rundt i bilen.

Er du på udkig efter et alternativ til lån i bil? Send en ansøgning her!

TRYK HER FOR ANSØGNING

Den er gratis og uforpligtende at ansøge