Sælg din bil uden forhandler

Gå uden om forhandler – Sælg din bil gratis og hurtigt

Sælg den bil uden forhandler

Ønsker du at gøre brug af friværdien i din bil, uden at skaffe dig af med den? Med Pant I Biler kan du gå uden om forhandleren, og gøre brug af din bils friværdi, nemt, hurtigt og gratis.

Det foregår således, at du ”sælger” din bil på kontrakt til Pant I Biler for en kontantudbetaling på maksimum 50 % af bilens værdi. Samtidig skrives der en kontrakt på, at du kan købe bilen tilbage.

Herefter omregistreres din bil til Pant i Biler som udlejningsbil, og der laves en udlejningskontrakt, så du fortsat kan køre rundt i bilen.

Nå udbetalingskontrakten er underskrevet, har du pengene på din konto inden for 24 timer. Når kontrakten udløber efter 40, 60 eller 180 dage, alt efter hvad der er aftalt, betaler du beløbet tilbage, og får din bil retur.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer din bil og giver dig et udbetalings-tilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
LEJE AF BIL

Du har nu lejet bilen igen, og kan køre videre.

5
RETURNERING

Kontraktbeløb tilbagebetales og bilen overdrages igen.

Hvilket beløb kan du sælge din bil for?

For at finde frem til, hvilket beløb du kan få for din bil, skal du indsende en uforpligtende ansøgning på bilen. Ansøgningen vil blive gennemgået af vores bilekspert, der efterfølgende vil give dig et forhåndstilbud på bilen.

For at få det endelige og gældende tilbud, skal din bil til tjek ved vores kontor i Skovlunde eller Kolding. Før at tilbuddet kan accepteres skal bilen først klare et syn.

Ansøg om at sælge din bil gratis og hurtigt her!

TRYK HER FOR ANSØGNING

Det er gratis og uforpligtende at ansøge