Sælg din bil hurtigt

Sælg din bil hurtigt og køb den tilbage, når du er klar.

Sælg din bil hurtigt, når du mangler penge

Står du i en situation, hvor du mangler kontanter ved hånden? Der kan være flere grunde til, at man kunne tænke sig lidt flere penge mellem hænderne. Men uanset årsagen kan du få de penge, du har brug for, ved at sælge din bil. Og står du med et akut behov for ekstra penge, er det godt at vide, at du hos os kan sælge din bil hurtigt og få pengene ind på din konto inden for 24 timer. Derefter kan du leje din bil, indtil du igen har penge mellem hænderne, så du kan købe den tilbage. Vil du sælge din bil hurtigt, kræver det blot, at du indsender en ansøgning med billeder og informationer om bilen via ansøgningsformularen her på hjemmesiden.

Sådan kan du sælge din bil med tilbagekøb

Det er både nemt og hurtigt at ansøge om en aftale. Når du har indsendt din ansøgning, sørger vores bilekspert for at kigge din ansøgning igennem, og du vil derefter modtage et forhåndstilbud. På den måde ved du, hvad du kan forvente at få udbetalt, hvis du vil sælge din bil hurtigt. Vores udbetalingstilbud ligger på maksimum 50% af bilens værdi. Vælger du at takke ja til tilbuddet, skal bilen forbi til et tjek på vores kontor i Skovlunde eller Kolding, inden aftalen kan komme på plads. Klarer din bil synet, betaler vi regningen, men bliver bilen kasseret, står du selv for den.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer din bil og giver dig et udbetalings-tilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
LEJE AF BIL

Du har nu lejet bilen igen, og kan køre videre.

5
RETURNERING

Kontraktbeløb tilbagebetales og bilen overdrages igen.

Er du afhængig af din bil?

Hvis du står og mangler penge, er det at sælge din bil en god løsning. Alligevel er der mange, der tøver, fordi de er afhængige af deres bil. Heldigvis kan du sagtens blive ved at bruge din bil, som du plejer, selvom du vælger at sælge din bil hurtigt ved hjælp af vores tilbud. Når vi laver en kontrakt om, at vi køber din bil, laver vi samtidig en kontrakt på, at du kan købe den tilbage. Derefter omregistrerer vi din bil til en udlejningsbil, så du via en udlejningskontrakt stadig kan køre i din bil.

Når lejeperioden er overstået, og du køber din bil tilbage igen, sørger vi for, at din bil bliver registreret tilbage til dig. Selvom du er afhængig af din bil til hverdag, kan du sagtens bruge løsningen med at sælge din bil hurtigt, når du mangler penge. Er du interesseret, kan du sende en gratis og uforpligtende ansøgning via formularen nedenfor.

TRYK HER FOR ANSØGNING

Det er gratis og uforpligtende at ansøge