Vurdering af brugt bil

Få vurdering af bil og sælg den på udbetalingskontrakt

Hvor meget er din bil værd? Få en bil vurdering

Ved du, hvor meget din brugte bil er værd? Medmindre man har god forstand på biler, kan det være svært at bedømme selv. Hos os kan du få en gratis bil vurdering, hvor du får svar på, hvor meget din brugte bil er værd. Det er godt at vide, hvis du overvejer at sælge din bil eller tage pant i din bil. Med en vurdering af din bil får du nemlig samtidig en idé om, hvor meget du kan forvente at få for din bil, hvis du vælger at sælge den med tilbagekøb til Pant i Biler. Når du ansøger om en aftale hos os, får du en gratis og uforpligtende bil vurdering med i købet. Læs mere her på siden om, hvordan det fungerer.

Sådan fungerer en vurdering af bil

Hvis du ønsker en bil vurdering, skal du indsende en ansøgning her på siden. I den skal du inkludere billeder og informationer om bilen, som vores ekspert skal bruge, før han kan lave en vurdering af bil. Når du har fået en bil vurdering, får du samtidig et forhåndstilbud på en aftale om pant i din bil. Du kan højst få 50% af bilens værdi udbetalt, hvis du ønsker at lave en aftale om salg med tilbagekøb. Takker du ja til en aftale på baggrund af en bil vurdering, skal din bil forbi vores kontor i enten Kolding eller Skovlunde, og den skal til syn. Hvis bilen bliver godkendt i synet, betaler vi regningen, men bliver den kasseret, skal du selv betale for det.

1
ANSØGNING

Ansøg og find ud af hvad din kontante udbetaling kan blive.

2
VURDERING

Vi vurderer din bil og giver dig et udbetalings-tilbud.

3
UDBETALING

Laver en kontrakt og penge overføres straks til din konto.

4
LEJE AF BIL

Du har nu lejet bilen igen, og kan køre videre.

5
RETURNERING

Kontraktbeløb tilbagebetales og bilen overdrages igen.

Godkendt bil vurdering

Hvis du efter en bil vurdering er tilfreds med tilbuddet, og bilen er blevet godkendt til syn, har du mulighed for at lave en aftale om salg med tilbagekøb. Står du og mangler penge, og ønsker du at sælge din bil hurtigt, er det en god løsning. Efter vurdering af din bil kan du sælge bilen til os og derefter leje den, indtil du er klar til at købe den tilbage.

På den måde stiller du din bil som sikkerhed for en form for lån, der giver dig ekstra penge mellem hænderne, når du har brug for det. Hvis du er interesseret i at vide, hvor meget du kan få for din bil, skal du først have en bil vurdering.

Du kan ansøge om en vurdering af bil ved at trykke neden for.

TRYK HER FOR ANSØGNING

Det er gratis og uforpligtende at ansøge